Expositie 2024

Gepubliceerd op 3 april 2024 om 20:34
Op 9 en 10 maart hadden wij onze jaarlijkse expositie.
En wat een succes was het weer! Met als centraal thema 'Beweging', prijkten er zestien themafoto's aan de borden. Naast deze selectie waren er ook 22 series, 37 vrije foto's en 5 AV-series te bewonderen, wat zorgde voor een gevarieerd aanbod in stijl en interesse.

De zaterdag begon met de jurering door de vakjury. De winnende foto's en series werden gezamenlijk bekendgemaakt, waarbij de jury ook inzicht gaf in hun keuzes. Deze feedback is altijd erg waardevol voor de deelnemers. De stemmen van het publiek worden gecombineerd met die van de vakjury, resulterend in een winnaar voor elke categorie. Bekijk hier de winnaars.

Dit jaar hadden we een bijzondere samenwerking met mytylschool Roosendaal, een school voor speciaal onderwijs gericht op leerlingen met een motorische beperking, handicap of chronische ziekte.
De afgelopen periode zijn enkele leerkrachten van de Mytylschool met deze leerlingen aan de slag gegaan om met hen een mooie verzameling foto’s te creëren. Hier zijn een 40-tal foto’s uitgekomen die eveneens tijdens de expo te zien waren.
Het is inspirerend om te zien hoe deze leerlingen, ondanks hun uitdagingen, hun mogelijkheden benutten en daarmee toch in staat zijn om geweldige foto's te maken.
Als waardering ontvingen de deelnemende leerlingen een tasje met attenties en een oorkonde voor hun deelname aan de expositie. Bovendien mochten ze de afdruk van hun foto na afloop mee naar huis nemen.
Op zaterdagmiddag werd de expositie officieel geopend door de voorzitter, waarbij de eerste oorkonde werd uitgereikt aan een van de leerlingen die aanwezig was bij de opening.
 
Gedurende het hele weekend mochten we een goede opkomst verwelkomen en was er veel enthousiasme over de opzet, kwaliteit en organisatie van de expositie. Uiteindelijk is dat waar we het allemaal voor doen.
 
Vanwege de samenwerking met de Mytylschool was er op zondagochtend nog een interview met ZuidWest TV.
Terugkijkend kunnen we stellen dat het opnieuw een geweldige expositie was, waarbij we de evaluatiepunten zullen meenemen om het volgend jaar nog beter te doen.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.