Welkom bij Fotogroep 't Statiefje

Fotogroep 't Statiefje bestaat uit 32 enthousiaste vrijetijdsfotografen, die wekelijks op de donderdagavond bij elkaar komen.

Er wordt daarbij gestreefd naar het opzoeken van verbindingen, elkaar helpen om de kennis van de fotografie en digitale technieken te verbreden, maar natuurlijk vooral om op een leuke manier met fotografie bezig te kunnen zijn.


Expositie 2024

Vorig jaar hebben we ons 50 jarig jubileum gevierd met een grootse (en goed bezochte) expositie. Ook hebben we in november vorig jaar een succesvolle Benevisie mogen organiseren.

Met deze ervaringen in de pocket gaan we dit jaar wederom ons best doen om weer een geweldige expositie neer te zetten!

Hierbij zullen onze leden hun beste werk van het afgelopen jaar tonen. Er zijn series, thema foto’s en vrij werk te zien, Tevens zullen er een aantal AV (Audio Visueel) series worden vertoond.

Wanneer?
Zaterdag 9 maart van 12:00 - 17:00
Zondag 10 maart van 11:00 - 17:00

Locatie
Cultuurhuis Bovendonk
Bovendonk 111
4707 ZH Roosendaal


Actueel

Expositie 2024

Op 9 en 10 maart hadden wij onze jaarlijkse expositie. En wat een succes was het weer! Met als centraal thema 'Beweging', prijkten er zestien themafoto's aan de borden. Naast deze selectie waren er ook 22 series, 37 vrije foto's en 5 AV-series te bewonderen, wat zorgde voor een gevarieerd aanbod in stijl en interesse.

Lees meer »

Samenwerking Mytylschool Roosendaal

Het is bijna zover! Over zo'n anderhalve week hebben we weer onze jaarlijkse expositie.Naast de diverse foto's van onze leden, hebben we dit jaar ook een bijzondere samenwerking met Mytylschool Roosendaal. Dit is een school voor speciaal onderwijs voor leerlingen met een motorische beperking, handicap of chronische ziekte.

Lees meer »

Benevisie 2023

Het was voor ons een grote eer om dit jaar de 38e editie van de Benevisie te mogen organiseren in Cultuurhuis Bovendonk te Roosendaal.

Lees meer »